Onze sportfaciliteiten, om fit te blijven tijdens uw verblijf in de Hérault.

Activiteiten voor iedereen, 100% plezier !

Ter plaatse kunnen jong en oud deelnemen aan diverse sportactiviteiten op het multisportterrein, aan tafeltennistafels of aan de jeu de boulesbaan.
In het hoogseizoen vinden de sportieve evenementen en toernooien van voetbal, volleybal, initiatie tot boogschieten, georganiseerd door de camping plaats daar meestal.

Aquagym is de belangrijkste activiteit van de zomer, onze coach zal u bewegen, springen, dansen gedurende 45 minuten van puur geluk in muziek!

Iedereen vindt de activiteit van zijn keuze!

Buitenactiviteiten in de buurt, om de Hérault en de kleine Camargue te ontdekken.

In het programma, op de weg uit de camping van de partners bieden u aan in de buurt; paardrijden centrum, kano Kayak, quad, trekking, avontuur baan, via ferrata, paardrijden, golf, bezoeken van kelder, manade....

Aan de kust ontdekt u badplaatsen die geschikt zijn voor nautische activiteiten zoals windsurfen, jetskiën, duiken of vissen. De zee is een prachtige speeltuin.

Terug van de stranden, maar de omliggende wandel- en fietspaden zijn een uitnodiging om te wandelen en te fietsen (locatie ter plaatse).

Zonder te vergeten de onvermijdelijke votieve partijen met de Camargue races en zijn toro zwembad voor games en familie lachen!

Camping Airotel dans l'Hérault à Lunel en Petite CamargueHôtel de plein air (à 12km des plages)
Camping Bon Port
★★★★
Beschikbaarheid en reservering € Boek uw verblijf

Beschikbaarheid :

Zoek ons Carte de l'hérault et de la petite camargue en France
Camping Bon Port dans l'Hérault à Lunel
Camping Bon Port ★★★★

04 67 71 15 65 contact@campingbonport.com

Vind ons op sociale netwerken!