De Cevennen

Anduze: Cevennes Gate

De stad staat bekend om zijn zinkgieterij, aardewerk, de beroemde Anduze vazen en het 16e eeuwse kasteel. Op dit moment speelt het toerisme een zeer belangrijke rol in de economie van de regio, het station wordt gebruikt door de toeristische spoorweg, de stoomtrein van Cvennes. De toeristentrein bedient meestal drie stations: Anduze, Saint-Jean-du-Gard en de Bambouseraie de Prafrance.

St Jean du Gard

St Jean du Gard ligt in het hart van het bergmassief van de Cvennes in een omgeving van steeneiken en kastanjebomen. De bijzondere tentoonstelling laat toe om te genieten van een microklimaat met een mediterrane trend waarvan de zachtheid wordt gewaardeerd door alle bezoekers.

Rond Montpellier

Het meer van Salagou, op 30 minuten van Montpellier, is een kunstmatig meer met een prachtige kleur. In de ruimte kunt u genieten van verschillende activiteiten: mountainbiken, paardrijden, wandelen, zwemmen, watersporten.

Noordwesten van Montpellier

De Clamouse Grot en de Duivelsbrug aan de rand van de Gorges de l' Hérault. (zwemmen, kanoën). Sint Guilhem le Désert in het hart van de Gorges de l' Hérault. Cirque de Navacelles: een ecologisch en geologisch wonder.

Ten noorden van Montpellier

De Pic St Loup Loup la Sainte-Victoire de l' Hérault, tussen struikgewas, dennenbossen en wijngaarden.
De grot van Les Demoiselles, uitgerust met de eerste ondergrondse toeristische kabelbaan in Europa.

Camping Airotel dans l'Hérault à Lunel en Petite CamargueHôtel de plein air (à 12km des plages)
Camping Bon Port
★★★★
Beschikbaarheid en reservering € Boek uw verblijf

Beschikbaarheid :

Zoek ons Carte de l'hérault et de la petite camargue en France
Camping Bon Port dans l'Hérault à Lunel
Camping Bon Port ★★★★

04 67 71 15 65 contact@campingbonport.com

Vind ons op sociale netwerken!