Kuststranden

De badplaats Grau du Roi ligt in het departement Gard en is een voormalig vissersdorp in de Camargue. Het Espiguette strand biedt de wildste omgeving en men kan zelfs bijna verlaten gebieden vinden met afstanden van bijna 100 meter tussen twee handdoeken.

De stranden van La Grande Motte liggen op slechts een paar minuten rijden met de auto en bieden een ander profiel, 7 km fijn zandstrand met vele duinplekken en groene ruimtes. De stranden zijn geschikt voor gezinnen met kinderen omdat ze breed en zeer progressief zijn. Vooral de stranden van Le Petit en Le Grand Travers.

In het westen, Palavas les Flots, is deze badplaats de oudste badplaats bij Montpellier. Er is een mooie vissershaven en pittoreske oude wijken.

Villeneuve-lès-Maguelone staat bekend om zijn immense wilde strand aan de rand van verschillende vijvers tussen Palavas-les-Flots in het oosten en Frontignan in het westen. Dit strand strekt zich uit over meer dan 8 km met enkele duinen. De omgeving is magisch en lijkt op de landschappen van de Camargue die bijvoorbeeld te vinden zijn in de Saintes Maries de la Mer. Het is ongetwijfeld een van de wildste stranden van Languedoc-Roussillon.

De badplaats Frontignan biedt een landschap tussen zee, vijvers en garrigues. Aan weerszijden van de jachthaven liggen prachtige zandstranden en kiezels op 7 km afstand. Tussen stranden in de buurt van het stadscentrum of wilde stranden ten oosten van Frontignan, kunt u volop genieten van de ongerepte omgeving van Frontignan. Het strand van Aresquiers is het meest bewaard gebleven.

Camping Airotel dans l'Hérault à Lunel en Petite Camargue
GB NL DE
Uw accountReserveringCadeaubon
Camping Bon Port dans l'Hérault à Lunel

CAMPING BON PORT ★★★★
Camping 4 étoiles de l'Hérault entre Camargue et Méditerranée
383 Chemin du Mas St Ange - 34400 Lunel
Hérault / Camargue - Occitanie - France

✉ : contact@campingbonport.com
☎ : 00334 67 71 15 65

Vind ons op sociale netwerken! Onze video' s Onze foto' s Onze brochure
Carte de l'Hérault dans le sud de la France, camping le Bon port à Lunel