De Camargue

Ten oosten van Lunel ontdekt u Aigues Mortes, in het hart van de Camargue, door de stad Saint Louis en haar vestingmuren. Ontdek unieke middeleeuwse vestingwerken en prachtige uitkijkpunten met uitzicht over de stad, de vijver, de zoutpannen en wijngaarden.

Het is hier dat de meesters Sauniers van Camargue hun voorouderlijke knowhow ten dienste stelden van de ontwikkeling van zeezout en in het bijzonder van de Fleur de Sel de Camargue, hun voorouderlijke knowhow. Aan de voet van de vestingmuren van Aigues-Mortes getuigen de zeezoutbergen (kamelen) van een landbouwactiviteit die het milieu, de flora en fauna van de Middellandse Zee respecteert.

Camargue Ferrade

Verder naar het westen stoppen in de hoofdstad Camargue: Saintes Maries de la Mer.

Klein dorpje gelegen in de Camargue tussen Rhône en de Middellandse Zee. Land van ontvangst, bedevaart en traditie. Het dorp Saintes-Maries-de-la-Mer biedt een complete verandering van het landschap met zijn witgekalkte huizen en de vele restaurants waar u de specialiteiten van de regio kunt proeven. Voor degenen die een algemeen uitzicht op de Saintes willen, gaat u naar de top van de kerk Notre-Dame-de-la-Mer (ongeveer 50 treden om te klimmen). Het uitzicht op het dorp, de zee en de arena's is subliem.

Camping Airotel dans l'Hérault à Lunel en Petite CamargueHôtellerie de plein air (à 12km des plages)
Camping Bon Port
★★★★
Beschikbaarheid en reservering

Beschikbaarheid :

Zoek ons Carte de l'hérault et de la petite camargue en France
Camping Bon Port dans l'Hérault à Lunel
Camping Bon Port ★★★★

04 67 71 15 65 contact@campingbonport.com

Vind ons op sociale netwerken!