De Camargue

Ten oosten van Lunel ontdekt u Aigues Mortes, in het hart van de Camargue, door de stad Saint Louis en haar vestingmuren. Ontdek unieke middeleeuwse vestingwerken en prachtige uitkijkpunten met uitzicht over de stad, de vijver, de zoutpannen en wijngaarden.

Het is hier dat de meesters Sauniers van Camargue hun voorouderlijke knowhow ten dienste stelden van de ontwikkeling van zeezout en in het bijzonder van de Fleur de Sel de Camargue, hun voorouderlijke knowhow. Aan de voet van de vestingmuren van Aigues-Mortes getuigen de zeezoutbergen (kamelen) van een landbouwactiviteit die het milieu, de flora en fauna van de Middellandse Zee respecteert.

Camargue Ferrade

Verder naar het westen stoppen in de hoofdstad Camargue: Saintes Maries de la Mer.

Klein dorpje gelegen in de Camargue tussen Rhône en de Middellandse Zee. Land van ontvangst, bedevaart en traditie. Het dorp Saintes-Maries-de-la-Mer biedt een complete verandering van het landschap met zijn witgekalkte huizen en de vele restaurants waar u de specialiteiten van de regio kunt proeven. Voor degenen die een algemeen uitzicht op de Saintes willen, gaat u naar de top van de kerk Notre-Dame-de-la-Mer (ongeveer 50 treden om te klimmen). Het uitzicht op het dorp, de zee en de arena's is subliem.

Camping Airotel dans l'Hérault à Lunel en Petite Camargue
GB NL DE
Uw accountReserveringCadeaubon
Camping Bon Port dans l'Hérault à Lunel

CAMPING BON PORT ★★★★
Camping 4 étoiles de l'Hérault entre Camargue et Méditerranée
383 Chemin du Mas St Ange - 34400 Lunel
Hérault / Camargue - Occitanie - France

✉ : contact@campingbonport.com
☎ : 00334 67 71 15 65

Vind ons op sociale netwerken! Onze video' s Onze foto' s Onze brochure
Carte de l'Hérault dans le sud de la France, camping le Bon port à Lunel